Image

ISS driftar Omenas första svenska hotell

Bolag 1 maj 2012 öppnar den finska hotellkedjan Omena sitt första hotell i Sverige. Det blir ISS som får ta hand om driften.
Publicerad den 1 Februari 2012
Bild: ISS

Hotellet ska ligga vid Norra Bantorget i Stockholm.

ISS och Omena har tecknat ett treårigt avtal, värt 15 miljoner kronor. Uppdraget omfattar en helhetslösning där ISS tar hand om hela driften av hotellet, allt från städning till fastighetsunderhåll.

ISS driftar sedan tidigare Omenas 13 anläggningar i Finland och i Köpenhamn.

– Vi är mycket stolta över att vi fått förtroendet att driva Omena Hotels nya hotell i Stockholm. Det är särskilt roligt att vi får vara med att introducera hotellkedjan i Sverige. Vi ser fram emot ett långt och utvecklande samarbete, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef på ISS.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige