Image

ISS driftar Omenas första svenska hotell

Bolag 1 maj 2012 öppnar den finska hotellkedjan Omena sitt första hotell i Sverige. Det blir ISS som får ta hand om driften.
Publicerad den 1 Februari 2012
Bild: ISS

Hotellet ska ligga vid Norra Bantorget i Stockholm.

ISS och Omena har tecknat ett treårigt avtal, värt 15 miljoner kronor. Uppdraget omfattar en helhetslösning där ISS tar hand om hela driften av hotellet, allt från städning till fastighetsunderhåll.

ISS driftar sedan tidigare Omenas 13 anläggningar i Finland och i Köpenhamn.

– Vi är mycket stolta över att vi fått förtroendet att driva Omena Hotels nya hotell i Stockholm. Det är särskilt roligt att vi får vara med att introducera hotellkedjan i Sverige. Vi ser fram emot ett långt och utvecklande samarbete, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef på ISS.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige