Image

IPD Norden rekryterar Erik Nyman

Karriär IPD Norden har rekryterat Erik Nyman för affärsutveckling speciellt inriktat mot börsnoterade fastighetsbolag. Han kommer senast från rollen som aktieanalytiker och analyschef på Ålandsbanken och var innan dess fastighetsanalytiker på SEB Enskilda i 13 år.
Publicerad den 23 April 2012
Christina Gustafsson. Bild: IPD. Bild: IPD
Christina Gustafsson. Bild: IPD.

- Med lång erfarenhet som fastighetsanalytiker och stort kontaktnät är vi mycket glada att vi knutit Erik till oss. Det är en del av den satsning vi nu gör för att öka täckningen för index och transparensen i den svenska fastighetsmarknaden, säger Christina Gustafsson, vd för IPD Norden.
- Jag är både glad och stolt över att ha fått förtroendet att vidareutveckla IPD:s service i Norden tillsammans med Christina och resten av IPD:s team, säger Erik Nyman.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige