Image
Bild: Krook

Invigningsdatum klart för Swedbank Arena

Sverige Swedbank Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll, kommer att invigas den 27 oktober 2012.
Publicerad den 29 Februari 2012
Swedbank Arena. Bild: Krook & Tjäder. Bild: Krook
Swedbank Arena. Bild: Krook & Tjäder.

– Swedbank Arena blir Sveriges nya mötesplats för liveupplevelser och kommer att bidra till många oförglömliga ögonblick. Invigningen är en historisk händelse och det vill vi fira genom att bjuda in hela Sverige till fest, från norr till söder, säger Malin Sparf Rydberg, kommunikationschef på Swedbank Arena.

Swedbank Arena har sedan tidigare ett samarbete med Sveriges ledande konsert- och evenemangsföretag Live Nation, som tillsammans med eventbolaget Eventum kommer att ansvara för invigningsgalans innehåll.
– Det här är ett unikt tillfälle att skapa upplevelser utöver det vanliga och det är vad vi vill åstadkomma med invigningen. Evenemanget ska ge ett smakprov på alla de upplevelser, som arenan kommer att kunna erbjuda framöver. Vi ser fram mot att arrangera såväl detta evenemang, som många kommande starka upplevelser för besökarna på Swedbank Arena, säger Staffan Holm på Live Nation.

Premiärmatchen för herrlandslaget i fotboll äger rum den 14 november, då Sverige möter England i en vänskapsmatch.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop VI. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige