Image
Rickard Haraldsson, vd för Index Residence.
Rickard Haraldsson, vd för Index Residence. Bild: Index Residence

Index förvärvar stort markområde utanför Norrtälje

Transaktioner Index Residence har förvärvat fastigheten Nänninge 5:8 strax öster om Norrtälje, i närheten av Rådmansö och hamnen i Kapellskär. Fastigheten om cirka 100 hektar består idag av skog och äng och har direkt tillgång till vatten på två sidor.
Publicerad den 10 April 2024

Affären är ett strategiskt initiativ för att bredda portföljen till att producera innovativa projekt med olika typer av bostäder och verksamheter. Index vision är att utveckla hållbara stadsdelar med hög livskvalitet och hög servicegrad.
– Det här är ett mycket intressant projekt i en marknad som just nu genomgår stora utmaningar och krav på flexibilitet. Vi ser goda möjligheter till en innovativ produktutveckling, vilket är ett måste i dagens marknad, säger Rickard Haraldsson, vd Index Residence och fortsätter:
– Det är svårt att hitta ett bättre läge för en kombination av att leva, bo, och njuta av en fin natur och upplevelser.

Detaljplanearbetet med Norrtälje kommun startades under Q1 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige