Image

Ilija: Därför går jag på seminariet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan För Rikshems vice vd Ilija Batljan är det en självklarhet att gå på seminariet Fastighetskvinnan 2014. - Om branschen ska utvecklas måste vi rekrytera bredare. Vi måste få in fler kvinnor och personer med utländsk bakgrund till branschen. Event som Fastighetskvinnan kan bidra till detta - det är ett viktigt seminarium med ett bra program, säger Ilija Batljan.
Publicerad den 27 Juni 2014
Ilija Batljan Bild: Nicklas Tollesson
Ilija Batljan

Fastighetskvinnan 2014 är ett helt nytt event som Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar på Grand Hotel i Stockholm den 3 september. Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium som behandlar olika delar av den kommersiella fastighetsmarknaden, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom näringslivet med fokus på fastighetsbranschen.

Det unika med seminariet är att samtliga talare är kvinnor.

En tung profil som ofta är med som talare på olika fastighetsevent är Ilija Batljan. Den här gången kommer han dock som publik.

- Fastighetskvinnan är en mycket bra initiativ. Branschen behöver rekrytera talanger och för att locka till oss den bästa kompetensen måste vi bli bättre på att rekrytera kvinnor och människor med utländskt ursprung. Det här eventet lyfter fram förebilder som verkligen visar att det går att lyckas som kvinna i fastighetsbranschen, vilket kan leda till att vi får en mer attraktiv bransch. Jag ser fram emot att få ta del av hur andra fastighetsbolag och andra branscher arbetar med de här mycket viktiga frågorna, säger Ilija Batljan.

Du kan läsa mer om seminariet på www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.

Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige