Image

Ilija: Därför går jag på seminariet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan För Rikshems vice vd Ilija Batljan är det en självklarhet att gå på seminariet Fastighetskvinnan 2014. - Om branschen ska utvecklas måste vi rekrytera bredare. Vi måste få in fler kvinnor och personer med utländsk bakgrund till branschen. Event som Fastighetskvinnan kan bidra till detta - det är ett viktigt seminarium med ett bra program, säger Ilija Batljan.
Publicerad den 27 Juni 2014
Ilija Batljan Bild: Nicklas Tollesson
Ilija Batljan

Fastighetskvinnan 2014 är ett helt nytt event som Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar på Grand Hotel i Stockholm den 3 september. Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium som behandlar olika delar av den kommersiella fastighetsmarknaden, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom näringslivet med fokus på fastighetsbranschen.

Det unika med seminariet är att samtliga talare är kvinnor.

En tung profil som ofta är med som talare på olika fastighetsevent är Ilija Batljan. Den här gången kommer han dock som publik.

- Fastighetskvinnan är en mycket bra initiativ. Branschen behöver rekrytera talanger och för att locka till oss den bästa kompetensen måste vi bli bättre på att rekrytera kvinnor och människor med utländskt ursprung. Det här eventet lyfter fram förebilder som verkligen visar att det går att lyckas som kvinna i fastighetsbranschen, vilket kan leda till att vi får en mer attraktiv bransch. Jag ser fram emot att få ta del av hur andra fastighetsbolag och andra branscher arbetar med de här mycket viktiga frågorna, säger Ilija Batljan.

Du kan läsa mer om seminariet på www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.

Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY