Image
Kerstin Hessius och Amelia Adamo diskuterar jämställdhet och mångfald utifrån sina perspektiv på Fastighetskvinnan 2014.
Kerstin Hessius och Amelia Adamo diskuterar jämställdhet och mångfald utifrån sina perspektiv på Fastighetskvinnan 2014.

Kerstin Hessius diskuterar jämställdhet på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Tredje AP-fondens vd Kerstin Hessius är klar för seminariet Fastighetskvinnan 2014. Hon kommer att delta i en paneldebatt om jämställdhet och mångfald inom det svenska näringslivet tillsammans med mediaprofilen Amelia Adamo och ytterligare en framgångsrik näringslivskvinna.
Publicerad den 13 Juni 2014

Kerstin Hessius är sedan 2004 vd för Tredje AP-fonden, som i dagsläget förvaltar mer än 250 miljarder kronor av det svenska folkets pensionskapital.

Tredje AP-fonden äger bland annat en fjärdedel av Vasakronan och 85 procent av Hemsö.

Kerstin Hessius har tidigare bland annat varit vd för Stockholmsbörsen och vice riksbankschef.

På seminariet Fastighetskvinnan 2014 kommer Kerstin Hessius att diskutera jämställdhets- och mångfaldsfrågor i en panel tillsammans med Amelia Adamo och ytterligare en känd näringslivskvinna.

Vi kommer inom kort att gå ut med den tredje paneldeltagaren. Panelen leds av moderatorn Helena Stålnert.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt på Grand Hotel i Stockholm den 3 september. Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium, men det handlar också om jämställdhetsfrågor och om hur ökad jämställdhet och mångfald leder till en ökad lönsamhet för fastighetsföretagen.

Du läser mer om seminariet på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.
Här lägger vi löpande upp nyheter kring seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats.
Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige