Image

Juridiska nyheter på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Vid årsskiftet genomförs en rad ändringar i plan- och bygglagen. Hur påverkar dessa bygg- och fastighetsbranschen? Maria Ingelsson, delägare på Lindahl, reder ut begreppen på seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 8 Augusti 2014
Maria Ingelsson berättar om de kommande förändringarna i plan- och bygglagen på seminariet Fastighetskvinnan den 3 september. Bild: Lindahl
Maria Ingelsson berättar om de kommande förändringarna i plan- och bygglagen på seminariet Fastighetskvinnan den 3 september.

Fastighetssverige arrangerar seminariet på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

Seminariet behandlar bland annat jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen och det svenska näringslivet – men det är också till stor del ett klassiskt affärsseminarium som belyser olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen.

Bland annat kommer vi att ha en juridik-punkt, där Lindahls Maria Ingelsson berättar om hur de nya ändringarna i plan- och bygglagen – som träder i kraft vid årsskiftet – kommer att påverka bygg- och fastighetsbranschen.

- Det är viktiga förändringar som genomförs. Inom vissa frågor har det tidigare varit lite ”vilda västern” och kommunernas praxis har skilt sig mycket åt. Nu blir det förhoppningsvis tydligare vad som gäller, vilket kommer att skapa större förutsebarhet för byggherrarna, säger Maria Ingelsson.

Du kan läsa mer om seminariet på www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.

Här hittar du alla medverkande som hittills har presenterats.

Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY