Image
Kristina Sawjani, Anna Kullendorff, Johanna Skogestig och Ylva Sarby Westman diskuterar trender på transaktionsmarknaden på seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Kristina Sawjani, Anna Kullendorff, Johanna Skogestig och Ylva Sarby Westman diskuterar trender på transaktionsmarknaden på seminariet Fastighetskvinnan 2014.

Fastighetskvinnan: Fokus på transaktioner

Fastighetskvinnan En panel, bestående av tre transaktionschefer och en konsult, kommer att diskutera transaktionsmarknaden på seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 19 Juni 2014

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 kommer att ha ett stort fokus på transaktionsmarknaden. Sedan tidigare är det klart att NAI Svefas analyschef Åsa Henninge kommer att stå för en djuplodande analys av landets tre – i hennes tycke – mest intressanta fastighetstransaktioner det senaste året.

Analysen följs upp av ett panelsamtal där transaktionsläget i Sverige, med inriktning på Stockholm, diskuteras.

I panelen sitter Ylva Sarby Westman, transaktionschef på Kungsleden, Kristina Sawjani, transaktionschef på Afa Fastigheter, Johanna Skogestig, investeringschef på Areim och Anna Kullendorff, partner och director på Newsec.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

Det är delvis ett klassiskt affärsseminarum, men det handlar också om jämställdhetsfrågor och om hur ökad jämställdhet och mångfald leder till en ökad lönsamhet för fastighetsföretagen.

Du läser mer om seminariet på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.
Här lägger vi löpande upp nyheter kring seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats.
Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY