Image

Mona Finnström inledningstalar på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Fastigos vd Mona Finnström kommer att inleda seminariet Fastighetskvinnan 2014 med att presentera kalla fakta om hur det står till med jämställdheten och mångfalden i fastighetsbranschen i dag. - Jämställdheten är en mycket viktig fråga för branschen. I slutändan handlar en ökad jämställdhet om en ökad lönsamhet, säger Mona Finnström.
Publicerad den 14 Augusti 2014
Mona Finnström inledningstalar på seminariet Fastighetskvinnan 2014. Bild: Fastigo
Mona Finnström inledningstalar på seminariet Fastighetskvinnan 2014.

Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt arrangerar seminariet Fastighetskvinnan 2014 på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

Det unika med seminariet är att samtliga talare är kvinnor.

Till stor del är det ett klassiskt affärsseminarium som belyser olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor i fastighetsbranschen och näringslivet.

Mona Finnström, vd för arbetsgivarorganisationen Fastigo, inleder seminariet med en nulägesanalys av jämställdheten i fastighetsbranschen. Hur ser det ut i dag? Hur kan det förbättras? Vilken nytta har branschen av en ökad jämställdhet?

- I dag har bara 20 procent av företagen kvinnliga vd:ar. Samtidigt tycker 80 procent av företagarna i branschen att det är viktigt för affärsnyttan att arbeta med jämställdhet, säger Mona Finnström.

Du kan läsa mer om seminariet på www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.
Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige