Image

Hyr ut 1 900 kvadratmeter i Kista

Uthyrning Genova Fastigheter hyr ut 1 900 kvadratmeter på Vågögatan i Kista till Rockwell Collins Sweden på ett längre hyresavtal.
Publicerad den 14 Februari 2013
Vågögatan. Bild: Genova Fastigheter.
Vågögatan. Henrik Seidler. Bild: Genova Fastigheter.
Henrik Seidler.

- Det är med stor glädje för oss att välkomna och kunna tillmötesgå Rockwell Collins som hyresgäst. Fastigheten utmärker sig i Kista i och med lämpligheten för en hyresgäst som vill förhyra och anpassa en egen byggnad i expansivt läge med kontor och lager, säger Henrik Seidler, förvaltningschef för Genova Fastigheter.

Inflyttning sker sommaren 2013.
- Kista och de nya lokalerna tillgodoser vårt behov av bra lokalisering och större lokaler. Denna förhyrning möjliggör att våra särskilda behov tas tillvara, och vi ser fram emot flytten, säger Johanna Lindquist, vd på Rockwell Collins Sweden.

Rådgivare till Rockwell Collins Sweden AB har varit Jones Lang Lasalle.

Genova Fastigheter äger fastigheter i Stockholm, Uppsala, Sundsvall och Gävle. Bolaget har även ett bostadbolag Genova Bostad, där 130 bostadsrätter för närvarande är under produktion.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige