Image

Humlegården rekryterar från HSB

Karriär Humlegården har en stor andel utvecklingsprojekt i produktion och nu utökas avdelningen investering och utveckling genom rekryteringen av Jessica Sageryd, som tillträdde rollen som projektchef den 16 oktober.
Publicerad den 17 Oktober 2017
Jessica Sageryd. Bild: Humlegården
Jessica Sageryd.

Jessica Sageryd kommer närmast från HSB där hon arbetat som projektchef inom bostadsutveckling med erfarenhet från projekt som utvecklingen av Telegrafberget i Nacka, Pampas i Solna och Stora Ursvik i Sundbyberg. Hon har även arbetat tio år som konstruktör och har en civilingenjörsexamen i Väg- och vattenbyggnad från KTH.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Jessica Sageryd till vårt team. Hon för med sig en lång erfarenhet inom såväl stadsutveckling som bostadsbyggande och blir ett starkt tillskott i arbetet med våra utvecklingsprojekt, säger Maria Lidström, chef investering och utveckling, Humlegården Fastigheter.

I Solna strand pågår uppförandet av den 25 000 kvadratmeter stora kontorsfastigheten Grow och det intilliggande Grow Hotel med 176 rum och studios. I Solna återfinns även stadsdelen Hagalund, i mars beslutades att området kommer att få en tunnelbanestation i samband med utbyggnaden av den nya gula linjen mot Arenastaden.

Under våren 2017 vann också detaljplanen laga kraft avseende utvecklingen av Astoria Stockholm på Nybrogatan. Här utvecklar Humlegården omkring 6 000 kvadratmeter kontor och handel samt 2 000 kvadratmeter bostäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige