Image

Humlegården hyr ut i Solna strand

Uthyrning Humlegården Fastigheter har skrivit hyreskontrakt med Dekra Industrial AB om 2 240 kvadratmeter på Hemvärnsgatan 11 i Solna strand.
Publicerad den 7 Januari 2013
Solna strand. Bild: Gustav Kaiser. Bild: Gustav Kaiser
Solna strand. Bild: Gustav Kaiser. David Johansson. Bild: Gustav Kaiser. Bild: Gustav Kaiser
David Johansson. Bild: Gustav Kaiser.

Lokalerna omfattas av såväl kontorslokaler som specialanpassade verkstadsytor för teknisk kontroll samt en bassäng för utveckling av robotar i undervattensmiljö. Inflyttning sker i september 2013.
- Vi är väldigt nöjda med att vi har kunnat tillgodose de speciella lokalbehov som Dekra har. Tillsammans har vi sett möjligheterna och hittat bra lösningar både för kontorslokalerna och för de tekniska ytorna. Vi välkomnar Dekra till Solna strand och ser deras långsiktiga beslut som ytterligare ett bevis på områdets kommunikativa läge, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården.
- Vi sökte en lokal där vi hade väldigt speciella krav, dels på de tekniska ytorna och dels på kontorsytorna, där maximal flexibilitet är viktigt för oss. Lättillgänglighet och tillgång till serviceinrättningar i kontorets närhet var också viktigt. Tillsammans med Humlegården lyckades vi hitta en lokallösning som uppfyller våra högt ställda krav, säger Jörgen Backersgård, vd på Dekra Industrial AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige