Image

Humlegården hyr ut i innerstaden

Uthyrning Humlegården har genomfört flera uthyrningar i Stockholms innerstad.
Publicerad den 16 Augusti 2016

Humlegården har tecknat ett femårigt hyresavtal med HBO Nordic AB avseende cirka 780 kvadratmeter på Birger Jarlsgatan 6, med tillträde i november 2016. HBO Nordic AB erbjuder en abonnemangstjänst med ett högkvalitativt TV-serie- och filminnehåll direkt till konsument. Bolaget har expanderat kraftigt sedan lanseringen i Norden hösten 2012 och har vuxit ur sina nuvarande lokaler på Kungsträdgårdsgatan 20, där de idag hyr kontor i Humlegårdens fastighet.

– Det centrala läget och kombinationen av effektiva ytor i en fastighet med spännande karaktär var avgörande i vårt beslut, säger Kerstin Grunnlid, kontorschef, HBO Nordic AB.

I november 2016 kommer även Medical Finance, Promentor Finans och Serafim Fastigheter att flytta in i nya lokaler på Kungsgatan 12-14/Brunnsgatan 11. Bolagen är verksamma inom områdena konsumentkrediter, fordringshantering och finansiering för företag samt fastighetsutveckling av privatbostäder. På drygt 600 kvadratmeter ges de tre bolagen möjlighet att verka sida vid sida i gemensamma lokaler, där man delar på vissa grundfunktioner men även har tydliga zoner för respektive bolag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige