Image

Humlegården fyller upp på Birger Jarlsgatan

Uthyrning Humlegården har tecknat avtal med Face 2 Face på Birger Jarlsgatan 25 i Stockholm. Fastigheten, som nyligen har moderniserats, är nu fullt uthyrd.
Publicerad den 4 Februari 2015

Under 2012 påbörjade Humlegården Fastigheter tomställandet av fastigheten på Birger Jarlsgatan 25. Efter varsam renovering av lokalerna har nya hyresgäster flyttat in och huset är nu fullt uthyrt.

I förra veckan tecknades hyresavtal för den sista lediga kontorslokalen med företaget Face 2 Face. Bland övriga hyresgäster som flyttat in i fastigheten på Birger Jarlsgatan 25 efter renoveringen finns bland andra Stockholms Handelskammare, Linked In, Redito, advokatbyrån Wigge & Partners och JLL Tenzing.

Fastigheten, som har ett högt kulturhistoriskt värde, har moderniserats i samspel med den anrika jugendarkitekturen.

- Efterfrågan på moderna lokaler i fastigheter med karaktär är stor, och det är just kombinationen av fin arkitektur och effektiva kontor som har bidragit till att vi lyckats hyra ut lokalerna i huset så fort. För moderna företag är det inte bara interiören som är avgörande, det är även viktigt hur fasad, entré och trapphus samspelar för att välkomna sina besökare, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

Byggnaden har genomgått stora förändringar där bland annat en hjärtvägg har ersatts med en pelarstomme vilket har möjliggjort effektivare kontorsytor. Humlegården har även samarbetat med en ljusarkitekt för att skapa trevliga miljöer i delar av huset som saknar direkt dagsljus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige