Image

JLL och Tenzing flyttar ihop

Uthyrning Vid årsskiftet slår JLL och Tenzing ihop kontoren till ett gemensamt för JLL Sverige. Ny adress blir Birger Jarlsgatan 25, i centrala Stockholm, där hyresvärden är Humlegården Fastigheter.
Publicerad den 19 Augusti 2014
Annons
Image
Birger Jarlsgatan 25. Bild: Humlegården Fastigheter
Birger Jarlsgatan 25.

Det var i maj i år som JLL och Tenzing slog ihop sina verksamheter. Nu tar man steget fullt ut och flyttar även ihop rent fysiskt.

De 1 300 kvadratmeterna på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm är ljusa, öppna, moderna och flexibla. Interiören bjuder på en väl avvägd blandning av traditionella och innovativa detaljer, både vackert och praktiskt.

- Att vi fastnade för dessa lokaler beror på kombinationen av gammalt och nytt, bra takhöjd som ger en rymd i lokalerna samt att det finns möjlighet till separerad extern och intern del. De ger oss förutsättningar att samverka och skapa ett unikt tjänsteutbud inom fastighetstransaktioner, uthyrning, värdering/analys och hyresgästrådgivning, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

- Vi är glada och stolta över att JLL Tenzing har valt Humlegården som samarbetspartner. Fastigheten på Birger Jarlsgatan 25 har genomgått en omfattande renovering där vi har vi moderniserat ytorna för att tillgodose de lokalbehov moderna företag har idag. För oss har det varit viktigt att bevara den stilfulla arkitekturen, kombinera den med moderna tillskott och samtidigt skapa effektiva kontor, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY