Image

Hufvudstaden utser ny Göteborgschef

Karriär Fredrik Ottosson utses till ny affärsområdeschef på Hufvudstaden med ansvar för förvaltning och utveckling av bolagets fastigheter i Göteborg. Han kommer att ingå i Hufvudstadens koncernledning och tillträder senast i början av augusti 2016.
Publicerad den 28 April 2016

Fredrik Ottosson efterträder Daniel Massot,som blir ny vd för Svenska Hus.

Fredrik Ottosson är civilingenjör från KTH i Stockholm och har en lång och gedigen erfarenhet från flera ledande befattningar inom den privata och kommunala bygg- och fastighetssektorn i Sverige.

Fredrik kommer närmast från tjänsten som Samhällsbyggnadschef i Halmstads kommun, där han också under flera år varit fastighetschef och vd för det kommunala fastighetsbolaget AB Industristaden. Dessförinnan var han ansvarig för Sweco projektledning AB i Halmstad samt projekt-ledare på Humlegården och Hufvudstaden i Stockholm.

- Göteborg är en av Europas snabbast växande regioner med stark tillväxt och goda utvecklingsmöjligheter. Det är därför mycket glädjande att Fredrik med sin djupa och breda fastighetskompetens vill vara med och utveckla våra fastigheter i Göteborg, och på ett värdefullt sätt bidra till Hufvudstadens fortsatt positiva utveckling, säger Ivo Stopner, vd för Hufvudstaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige