Image

Svenska Hus hämtar projektutvecklare från Hufvudstaden

Bolag Cecilia Bergman får rollen som ny projektutvecklare i Göteborg.
Publicerad den 20 Maj 2016
Cecilia Bergman. Bild: Svenska Hus
Cecilia Bergman.

Cecilia Bergman är civilingenjör och kommer närmast från Hufvudstaden där hon är förvaltningschef, med ansvar för uthyrning och förvaltning av kontorsbeståndet i Göteborg. Hon har tidigare under många år arbetat med bygg- och fastighetsprojekt i olika bolag och skeden, både i rollen som projektledare och som byggentreprenör. Cecilia Bergman tillträder tjänsten som projektutvecklare på Svenska Hus i Göteborg den 1 september.

– Efter lärorika år som förvaltningschef hos Hufvudstaden ser jag nu med stor förväntan fram emot att bli en del av Svenska Hus team, ett företag som med personligt engagemang aktivt arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning tillsammans med ett mål att driva tillväxt i de tre storstadsregionerna, säger Cecilia Bergman.

– Vi är oerhört glada över att vi får in Cecilia i vår verksamhet. Hennes breda kunskap och erfarenhet kommer att betyda mycket för oss, säger Michael Ohlson, regionchef för Svenska Hus i Göteborg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige