Image

Svenska Hus hämtar projektutvecklare från Hufvudstaden

Bolag Cecilia Bergman får rollen som ny projektutvecklare i Göteborg.
Publicerad den 20 Maj 2016
Cecilia Bergman. Bild: Svenska Hus
Cecilia Bergman.

Cecilia Bergman är civilingenjör och kommer närmast från Hufvudstaden där hon är förvaltningschef, med ansvar för uthyrning och förvaltning av kontorsbeståndet i Göteborg. Hon har tidigare under många år arbetat med bygg- och fastighetsprojekt i olika bolag och skeden, både i rollen som projektledare och som byggentreprenör. Cecilia Bergman tillträder tjänsten som projektutvecklare på Svenska Hus i Göteborg den 1 september.

– Efter lärorika år som förvaltningschef hos Hufvudstaden ser jag nu med stor förväntan fram emot att bli en del av Svenska Hus team, ett företag som med personligt engagemang aktivt arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning tillsammans med ett mål att driva tillväxt i de tre storstadsregionerna, säger Cecilia Bergman.

– Vi är oerhört glada över att vi får in Cecilia i vår verksamhet. Hennes breda kunskap och erfarenhet kommer att betyda mycket för oss, säger Michael Ohlson, regionchef för Svenska Hus i Göteborg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY