Image
Hovrätten i Malmö, Flundran 2.
Hovrätten i Malmö, Flundran 2. Bild: Myrspoven

Hovrätten i Malmö rustas med hjälp av AI

Energi/miljö Malmö hovrätt utrustas med Myrspovens myCoreAI för att vara redo för ökad användning samtidigt som miljöavtrycket minskas.
Publicerad den 19 Maj 2023

Myrspoven, ett AI-drivet energioptimeringsföretag, samarbetar med fastighetsbolaget Vacse för att implementera hållbara lösningar i deras byggnader.

Det är troligt att belastningen på den svenska rättsapparaten kommer att öka ytterligare i framtiden. Detta kräver i sin tur anpassningsbara lokaler för ökat utnyttjande, samtidigt som energiförbrukningen måste minskas. Med hjälp av AI är fastigheten Flundran 2 i Malmö utrustad för att möta framtida behov av ökad användning. Fastighetsägaren Vacse kommer att säkerställa ett bra och stabilt inomhusklimat men till betydligt lägre energiförbrukning.

Myrspovens lösning myCoreAI gjorde det möjligt för Vacse att analysera och optimera energianvändningen på ett effektivt sätt, vilket leder till lägre energikostnader och ett minskat koldioxidavtryck.

Samarbetet mellan de två företagen visar på potentialen för AI-företag och fastighetsbolag att samarbeta för att skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för framtidens energianvändning i byggnader.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är branschens hetaste free agents

Karriär En rad personer har lämnat eller är på väg att lämna tunga poster i fastighetsbranschen och sällar sig därmed till skaran av sedan tidigare profiler på listan över så kallade free agents. Fastighetssverige har tittat närmare på några av de hetaste profilerna som finns lediga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige