Image

Hon blir regionchef för Skanska Nya Hem

Karriär Skanska Nya Hem:s regionchef i Stockholm Björn Mattson går vidare till en tjänst som vd för Skanska Fastigheter i Norge. Hans ersättare blir Alexandra Laurén.
Publicerad den 31 Mars 2014

Alexandra Laurén har varit på Skanska sedan 1997 och har en gedigen erfarenhet från olika delar av verksamheten. Hon har bland annat arbetat som konstruktör och gruppchef på Skanska Teknik och hon har varit produkt- och teknikchef inom Skanska Stomsystem.

Senast kommer hon från rollen som distriktschef inom region Hus Stockholm Bostäder. Klivet över till Nya Hem Stockholm och bostadsutveckling är något hon ser fram emot.

Skanska Nya Hem har de senaste två åren genomgått stora förändringar, vilket har lett till bra resultat.

– Det ska bli spännande att vara med och fortsätta utveckla Skanskas bostadserbjudande i Stockholm. Vi har en rad intressanta projekt som är igång, bland annat Västermalms Atrium på Kungsholmen och Fredriksdal i Hammarby Sjöstad. Det som ligger högt upp på prioriteringslistan är att säkerställa att vi kommer att ha lika attraktiva projekt framöver, säger Alexandra Laurén.

Alexandra Laurén efterträder Björn Mattson som går vidare till en tjänst som vd för Skanska Fastigheter i Norge.

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY