Image
Michaela Sköld.
Michaela Sköld. Bild: Specialfastigheter

Hon blir ny förvaltningschef på Specialfastigheter

Bolag Michaela Sköld har rekryterats som ny förvaltningschef på Specialfastigheter.
Publicerad den 31 Maj 2019

Michaela Sköld kommer närmast från Fortifikationsverket där hon varit chef för förvaltningsstödsenheten region Mitt och där hon även haft rollen som ställföreträdande regionchef.
– Jag har alltid jobbat med fastighetsförvaltning och brinner verkligen för det. För mig är det också viktigt att kunna bidra till vårt samhälle samtidigt som jag tycker om att ha en affärsmässig syn på kundrelationer och verksamheten. Jag ser verkligen fram emot att få börja på Specialfastigheter eftersom jag ser att företagets arbetssätt och värderingar stämmer väl överens med mina, säger Michaela Sköld.
– Vi är väldigt glada över att Michaela Sköld kommer till Specialfastigheter. Med lång erfarenhet från fastighetsbranschen, strategiskt arbete med både verksamhetsutveckling och utveckling av arbetssätt och sist men inte minst hennes kunskaper om säkerhet, kommer hon bidra till att utveckla verksamheten i allmänhet och förvaltningen i synnerhet, säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

Michaela Sköld kommer att ingå i Specialfastigheters ledningsgrupp. Hon tillträder tjänsten som förvaltningschef den 12 augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige