Image

Hon blir Capital Markets-chef för Cushman i Norge

Karriär Lisa F Wold blir ny chef för Cushman & Wakefields Capital Markets-avdelning i Norge.
Publicerad den 2 Maj 2017
Lisa F Wold. Bild: Cushman & Wakefield
Lisa F Wold.

Hon har 17 års erfarenhet av den norska marknaden och ett stort nordiskt och internationellt nätverk på investerarsidan. Hon kommer närmast från Arctic Securities, där hon varit rådgivare inom fastighetsrelaterad corporate finance och partner de senaste sex åren.

Hon tar över som chef för Capital Markets efter Peer Christensen, som fortsätter sin roll som rådgivare och styrelseordförande i Realkapitalgruppen.

Lisa har en utbildning från Norges Handelshøyskole i Bergen, men har också studerat i Tyskland. Innan Artic Securities arbetade Lisa arbetat med fastigheter inom Swedbank, Newsec och Alfred Berg.

- Den nordiska fastighetsmarknaden blir alltmer integrerad och vi ser ett stort flöde av kapital mellan de nordiska länderna, samtidigt som många internationella investerare ser Norden som en region. Detta märker vi i våra pan-nordiska uppdrag. Lisas erfarenhet och kunskap om komplicerade bolags- och fastighetstransaktioner i kombination med hennes starka förmåga att genomföra affärer blir viktig i den norska verksamheten, samtidigt som vi blir ännu starkare på nordisk basis, säger Agneta Jacobsson, ansvarig för Cushman & Wakefield i Sweden och Norden.

- Det var möjligheten till att arbeta nordiskt hos en av de största globala fastighetsrådgivningsföretagen som attraherade mig. Jag har studerat uppbyggnaden av Cushman & Wakefield och de tongivande personerna inom framför allt Capital Markets. Tillsammans kan vi skapa något nytt och tilltalande för våra norska, nordiska och internationella kunder, säger Lisa F. Wold.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige