Image

HFAB utser tf vd

Karriär HFAB:s vd Terje Johansson sade upp sig i början av sommaren. Terje Johanssons sista arbetsdag blir 31 oktober. Sven Alexandersson tillträder som tf vd från och med 1 november.
Publicerad den 20 Augusti 2013
Sven Alexandersson. Bild: HFAB
Sven Alexandersson.

- Vi håller på med rekryteringen av en efterträdare till Terje. Jag är glad att Sven ställer upp som tf vd fram till dess att vi hittat en ersättare och att personen ifråga har kommit på plats. Sven har jobbat på HFAB sedan 2010, han är erfaren med bred kompetens, känner väl till bolaget och sitter redan i ledningsgruppen, säger Kjell Helgesson, styrelseordförande i HFAB.

- För mig är det självklart att ställa upp som en tillfällig lösning. HFAB är ett välskött bostadsföretag och för mig som är uppvuxen i Halmstad är det med stolthet som jag tar mig an detta, säger Sven Alexandersson.

Sven Alexandersson, 61 år, började på HFAB i mars 2010 och har arbetat som tillförordnad ekonomichef samt som vikarierande distriktschef. Han har tidigare haft administrativa chefspositioner inom två av Sveriges största bostadsföretag, Svenska Bostäder och Poseidon. Sven Alexandersson har dessutom varit vd för flera företag bland annat Monark i Varberg

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige