Image
Colliers var rådgivare vid försäljningen på Garvargatan.
Colliers var rådgivare vid försäljningen på Garvargatan. Bild: Colliers

Henrik Volz köper på Kungsholmen

Transaktioner Sveriges Veterinärförbund har sålt fastigheten Vattuormen 15 på Kungsholmen till Tokais Fastighet AB där fastighetsutvecklaren Henrik Volz via sitt bolag, Totila i Skandinavien AB, är huvudägare.
Publicerad den 3 Juli 2019

Colliers International var rådgivare till säljaren Sveriges Veterinärförbund som har ägt fastigheten på Garvargatan 3 på Kungsholmen sedan 1960-talet.

Vattuormen 15 har en uthyrningsbar yta om drygt 1 700 kvadratmeter. Köparen avser att utveckla fastigheten och skapa fler bostäder. Tillträde skedde den 1 juli.

Det var ett stort intresse för fastigheten och totalt inkom ett flertal bud från investerare på höga nivåer, enligt Colliers.

Colliers International och Foyen Advokatfirma var rådgivare till säljaren och Falkenborn Advokatbyrå var rådgivare åt köparen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY