Image
Henrik Granström flyttade för en tid sedan till Funäsfjällen och ägnar sig på fritiden mycket åt skidåkning. Nu tar han plats i styrelsen på Gullringsbo Egendomar.
Henrik Granström flyttade för en tid sedan till Funäsfjällen och ägnar sig på fritiden mycket åt skidåkning. Nu tar han plats i styrelsen på Gullringsbo Egendomar. Bild: David Schmidt

Henrik Granström ny styrelseledamot i Gullringsbo Egendomar

Karriär Henrik Granström, tidigare ledande befattningshavare inom Strongholdkoncernen, har utsetts till ny styrelseledamot i Gullringsbo Egendomar. Han tillträder styrelsen i samband med årsstämman den 30 mars.
Publicerad den 9 Mars 2023

Henrik Granström har en bakgrund inom McKinsey & Company innan han 2002 gick över till Strongholdkoncernen där han bland annat verkade som vd för Datscha, vd för konsultverksamheten inom Newsec i Norden och Baltikum samt som vice vd för koncernen. Henrik Granström är utbildad civilingenjör inom teknisk fysik vilket han kompletterat med en MBA-utbildning.
– Vi är mycket glada över att Henrik kommer in i vår styrelse. Han har en bakgrund och erfarenheter som passar vår koncern väldigt bra och han har en personlighet som vi tror kan tillföra mycket till styrelsen, säger Hans Eliasson ordförande, Gullringsbo Egendomar.
För fem år sedan flyttade Henrik Granström med familjen till Funäsfjällen. Efter en tid av pendlande till Stockholm valde han istället att ägna sig åt en kombination av styrelseuppdrag och investeringar i onoterade bolag. De senaste åren har han löpande haft ett antal styrelseuppdrag där några av de mer kända är Jämtkraft, Novi Real Estate och Pangea Property Partners.
– Gullringsbo är ett gediget och välskött bolag. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter av bolagsbyggande i både små och stora bolag ska kunna bidra till Gullringsbos fortsatta utveckling och goda lönsamhet. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av koncernens framtida utveckling, säger Henrik Granström.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige