Image
Hemsös vd Nils Styf.
Hemsös vd Nils Styf. Bild: Hemsö

Hemsö tecknar hyresavtal med Nordic International School i Ystad

Uthyrning Hemsö har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Nordic International School för en grundskola i Ystad. Skolan får en yta på 2 800 kvadratmeter.
Publicerad den 2 Februari 2022
Annons
Image

Grundskolan blir belägen på gamla regementet i Ystad där nuvarande utbildningslokaler kommer att renoveras till Nordic International Schools verksamhet. Renoveringsarbeten och anpassning av utemiljön startar till sommaren. Skolstarten kommer att ske höstterminen 2022 för årskurserna 4–7.
– Vi är mycket glada över det stora intresset för starten av Nordic International School Ystad och vi kommer inom kort att skicka ut de första antagningsbeskeden inför hösten 2022, säger Erik Ramberg, etableringsansvarig på Nordic International School.
– Vi är väldigt nöjda med att kunna erbjuda nya skollokaler i Ystad och välkomnar vår nya hyresgäst. Det känns bra att vi kan omvandla lokaler i det gamla regementsområdet och förstärka platsen som ett campusområde, säger Robert Cardell, projektutvecklare på Hemsö.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige