Image
Hemsös vd Nils Styf.
Hemsös vd Nils Styf. Bild: Hemsö

Hemsö tecknar hyresavtal med Nordic International School i Ystad

Uthyrning Hemsö har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Nordic International School för en grundskola i Ystad. Skolan får en yta på 2 800 kvadratmeter.
Publicerad den 2 Februari 2022

Grundskolan blir belägen på gamla regementet i Ystad där nuvarande utbildningslokaler kommer att renoveras till Nordic International Schools verksamhet. Renoveringsarbeten och anpassning av utemiljön startar till sommaren. Skolstarten kommer att ske höstterminen 2022 för årskurserna 4–7.
– Vi är mycket glada över det stora intresset för starten av Nordic International School Ystad och vi kommer inom kort att skicka ut de första antagningsbeskeden inför hösten 2022, säger Erik Ramberg, etableringsansvarig på Nordic International School.
– Vi är väldigt nöjda med att kunna erbjuda nya skollokaler i Ystad och välkomnar vår nya hyresgäst. Det känns bra att vi kan omvandla lokaler i det gamla regementsområdet och förstärka platsen som ett campusområde, säger Robert Cardell, projektutvecklare på Hemsö.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige