Image

Hemsö tecknar 15-årigt avtal med polisen

Uthyrning Hemsö har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Polismyndigheten i Västerbotten som inkluderar en utbyggnation av polishuset i Umeå. Entreprenaden uppgår till 128 miljoner och utförs av Rekab Entreprenad. Dessutom har Hemsö förlängt ett omfattande hyresavtal med försäkringskassan i Östersund.
Publicerad den 21 November 2012

Avtalen förstärker än mer Hemsös närvaro i Umeå och Östersund. Avtalet med Försäkringskassan sträcker sig över fem år och gäller en yta om 16 500 kvadratmeter.

Avtalet med Polismyndigheten i Västerbotten är tecknat på 15 år och inkluderar en större ombyggnation.
- Samarbetet gällande Polishuset i Umeå är ett bra exempel på hur Hemsö arbetar nära Polismyndigheten för att skapa verksamhetsfrämjande lokaler säger Åke Kaur, regionchef och ansvarig för Hemsös samarbete med Polismyndigheten.
Hemsö har över tio års erfarenhet av att bygga för Polisen och har en god vana vid att samarbeta med Rikspolisstyrelsen.
- De senaste årens tillskott av nya medarbetare har medfört att Polismyndigheten har behov av ytterligare lokaler i Umeå. Samarbetet med Hemsö har fungerat bra och Hemsö har varit lyhörda för våra behov av att skapa större och mer ändamålsenliga lokaler, säger Örjan Owesson, projektchef på Polisen.

Fastigheter för rättsväsende utgör cirka fem procent av Hemsös bestånd.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige