Image

Hemsö förstärker i region Öst

Karriär Hemsös region Öst är den region som vuxit mest sedan Hemsö bildades för fyra år sedan. Region Öst omfattar Stockholm med kranskommuner samt Västerås, Norrköping och Linköping. Nu förstärker Hemsö denna region med Peter Alvemur som ansvarig för projektutvecklingar och biträdande regionchef.
Publicerad den 6 November 2014
Peter Alvemur. Bild: Hemsö
Peter Alvemur.

Peter Alvemur har tidigare varit verksam inom Hemsös avdelning Strategi och Transaktion. Han börjar i sin nya roll omedelbart.

Den kommande expansionen i samband med utbyggnaden av tunnelbanenätet i Stockholmsregionen kommer till stor del att bli inom samhällsfastigheter – ett område som Hemsö vill vara med och projektera inom. Peter Alvemur blir den person inom Hemsö som ansvarar för och utvecklar Hemsös roll inom dessa kommande stora infrastrukturprojekt.

Hemsö region Öst har under 2014 upparbetat en rad strategiska samarbeten och projekt. För att få en tydlig styrning av dessa och kommande initiativ blir Peter Alvemur ansvarig för dessa projekt.

Han har tidigare varit involverad i projektet Technology for Health – en skola som Hemsö i samarbete med Sveanor är med och bygger i närheten av Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge som ska stå färdig 2016. Peter Alvemur har också drivit projekt för flera förskolor i Stockholmsområdet tillsammans med fastighetsutvecklingsföretaget Turako, som Hemsö har ett samarbetsavtal med.

- Förstärkningen med Peter Alvemur innebär att regionens projekt får en starkare styrning och ökat fokus, något som är helt i linje med Hemsös strategi, säger Monica Fallenius, regionchef Öst, Hemsö.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige