Image
Christian Fladeland blir vice vd för Heimstaden.
Christian Fladeland blir vice vd för Heimstaden. Bild: Heimstaden

Heimstaden tillsätter vice vd med omedelbar verkan

Karriär Fastighetsbolaget Heimstadens investeringschef Christian Fladeland får utökade uppgifter och kommer framöver även verka som vice vd. Det framgår av ett pressmeddelande.
Publicerad den 18 September 2023

Heimstadens Chief Investment Officer, Christian Fladeland, kommer också att fungera som vice vd med omedelbar verkan.

Sedan han började på Heimstaden i januari 2019 har Christian Fladeland spelat en viktig roll i bolagets högsta ledning, vilket gör hans utnämning som vice vd till en naturlig utveckling på grund av hans betydande bidrag till bolagets positiva utveckling, skriver Heimstaden i sitt pressmeddelande. Förutom att övervaka företagets investeringsteam leder Christian Fladeland även Corporate Finance Team.

Innan han kom till Heimstaden hade han partnerpositioner på Colliers International och Sadolin & Albæk. Han har en kandidat- och magisterexamen från Köpenhamns universitet.

Vd Helge Krogsbøl kommenterar:
– Christian har varit avgörande för att genomföra vår strategi att utöka och förvalta vår portfölj av Friendly Homes. Jag är tacksam för att han har tagit på sig detta ökade ansvar och övertygad om att hans nya roll kommer att dra nytta av hans värdefulla expertis och enastående ledarskapsförmåga för att ytterligare stärka Heimstadens organisation.

Christian Fladeland kommenterar:
– Jag är imponerad av de anmärkningsvärda framsteg som vårt företag har uppnått under de senaste åren, allt tack vare vårt talangfulla teams engagemang och smidighet. Det är en ära för mig att ta på mig detta nya ansvar, och jag ser ivrigt fram emot att bidra till vårt företags framtida framgång, säger han.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige