Image

Hegeli rekryterar senior rådgivare

Karriär Public Affairs-företaget Hegeli förstärker sitt team genom att rekrytera SRV Återvinnings tidigare vd Robert Falck.
Publicerad den 4 April 2014
Robert Falck. Bild: Knut Koivisto.
Robert Falck.

- Jag är väldigt glad över att Robert Falck nu ansluter till vårt växande team. Med sina erfarenheter från offentliga bolag, föreningslivet och en lång bakgrund som hög tjänsteman kompletterar han byråns redan breda nätverk, säger Petter Lindfors, grundare och partner i Hegeli Public Affairs.

Robert Falck kommer närmast från tjänsten som vd på SRV återvinning AB. Han har tidigare bland annat varit kommundirektör i Sundbybergs stad och generalsekreterare för Svenska ishockeyförbundet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige