Image

Hannes Snellman rekryterar fastighets-trio

Karriär Fastighetsspecialisterna Safa Mahmoudi, Nimrod Badur och Caroline Englund ansluter sig till Hannes Snellman. Samtliga kommer från Cederquist.
Publicerad den 1 September 2011

Med etableringen av ett dedikerat fastighetsteam i Stockholm bestående av Safa Mahmoudi, Nimrod Badur och Caroline Englund stärker Hannes Snellman sin nordiska verksamhet inom området fastighetstransaktioner.

Rekryteringen av ett fastighetsteam i Stockholm är ytterligare en strategisk rekrytering i linje med Hannes Snellmans strävan mot att bli den ledande nordiska byrån.

Safa Mahmoudi, Nimrod Badur och Caroline Englund kommer närmast från advokatfirman Cederquist och har gedigen och specialiserad erfarenhet inom fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt och förvaltningsavtal.

Safa Mahmoudi kommer att leda Stockholmsverksamheten som kommer att utgöra en integrerad del i Hannes Snellmans sedan länge etablerade fastighetsteam i Helsingfors, Moskva och S:t Petersburg.
- Med rekryteringen av Safa, Nimrod och Caroline lägger vi ytterligare en viktig pusselbit till vår uttalade strategi att bli den ledande nordiska byrån, säger Fredrik von Baumgarten, Managing Partner i Stockholm.
- Hannes Snellman har vid flera tillfällen tidigare lyckats rekrytera de bästa unga affärsjuristerna, de som har ambition och kapacitet att bli morgondagens stjärnor, och att vi nu igen lyckas göra precis det är naturligtvis mycket tillfredsställande och visar på styrkan i vår strategi och förmåga att leverera affärsjuridiska specialisttjänster av hög kvalitet, säger Fredrik von Baumgarten.

Ämnen

Advokatfirman Cederquist KB på Branschguiden

Skräddarsydd juridik.

En advokatbyrås hjärta är legal kompetens. Samtliga våra jurister kombinerar expertis inom sina respektive verksamhetsområden med en genuin kunskap om svensk rätt. Detta innebär att vi inte bara tillhandahåller rådgivning av högsta möjliga kvalitet utan också att alla våra jurister kan identifiera de relevanta frågeställningarna inom varje uppdrag och, om nödvändigt, hänvisa till en expert i någon av våra andra verksamhetsgrupper.

En effektiv organisation skapar täta samarbeten – både med klienter och internt. Detta hjälper oss att förstå...

Läs mer om Advokatfirman Cederquist KB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY