Image
Handelsbanken öppnar kontor i Atrium Ljungbergs Bas Barkarby.
Handelsbanken öppnar kontor i Atrium Ljungbergs Bas Barkarby. Bild: Atrium Ljungberg

Handelsbanken till Atrium Ljungbergs Bas Barkarby

Uthyrning Handelsbanken har tecknat avtal om nytt kontor i Bas Barkarby i Järfälla. Avtalet omfattar cirka 360 kvadratmeter och det nya kontoret öppnar för bankens kunder i september.
Publicerad den 8 Maj 2024

– Vi växer i Järfälla och ser att fler efterfrågar vår rådgivning. Läget i Barkarbystaden är utmärkt och lokalerna är anpassade efter våra behov och önskemål. Genom flytten kommer vi att stärka vårt kunderbjudande väsentligt och ser möjlighet att fortsätta växa tillsammans med våra kunder. Vi är mycket nöjda med Atrium Ljungberg och ser fram emot ett långt samarbete, säger Karin Morin, kontorschef på Handelsbanken i Järfälla.

Bas Barkarby med sina 14 våningar slog upp sina portar i januari 2022, mitt i Barkarbystaden som är ett av Stockholms mest expansiva områden. Läget är strategiskt nära Arlanda och precis intill E18, pendeltåg och den kommande tunnelbanestationen. Bas Barkarby är ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, lärande och hälsa. I huset ryms förutom kontor även restauranger, vårdcentral och gymnasieskola. Barkarby växer i snabb takt för att kunna rymma 30 000 invånare och redan idag bor och verkar cirka 7 000 personer i stadsdelen.

– Handelsbanken har en stark lokal förankring och det känns roligt att vara med och bidra till deras tillväxtresa i Järfälla, säger Max Lantz, fastighetschef på Atrium Ljungberg och fortsätter:
– Bas Barkarby är ett öppet hus med verksamheter och service som riktar sig till alla Järfällabor och Handelsbankens etablering stärker fastighetens position som nav i stadsdelen ytterligare.

Hyresavtalet med Handelsbanken är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige