Image

Han blir vd för Fasticon

Karriär Fasticon förstärker ledningen och utser Roger Bengtsson till vd. Han har tidigare, bland annat, byggt upp bolagets verksamhet i Öresundsregionen.
Publicerad den 5 September 2011
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Lennart Andersson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Lennart Andersson. Bild: Fasticon.

– Fasticon AB har hittills varit organiserat i två fristående geografiska regioner – Stockholm och Öresund. Bolaget är nu i en utvecklingsfas som kräver förstärkning av de gemensamma ledningsresurserna och ökat fokus på utveckling av tjänsteutbud och marknad, säger Lennart Andersson, styrelseordförande.

Bolagets regionorganisation, Stockholm och Öresund, kvarstår och Jahn Wahlbäck är oförändrat chef för Fasticon AB:s Stockholmsregion.
– Roger har på ett framgångsrikt sätt etablerat och byggt upp verksamheten i Öresundsregionen och har visat ett ledarskap som passar bolaget i den utvecklingsfas vi befinner oss, säger Lennart Andersson.

– Det känns verkligt spännande att få uppgiften att gå i mål med de åtgärder vårt utvecklingsarbete nu stakat ut, säger Roger Bengtsson om sin nya roll i Fasticon AB.

Ledningsförändringen berör inte Fasticon Kompetens AB med Jonas Gustavsson som VD.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige