Image

Han blir vd för Fasticon

Karriär Fasticon förstärker ledningen och utser Roger Bengtsson till vd. Han har tidigare, bland annat, byggt upp bolagets verksamhet i Öresundsregionen.
Publicerad den 5 September 2011
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon. Lennart Andersson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Lennart Andersson. Bild: Fasticon.

– Fasticon AB har hittills varit organiserat i två fristående geografiska regioner – Stockholm och Öresund. Bolaget är nu i en utvecklingsfas som kräver förstärkning av de gemensamma ledningsresurserna och ökat fokus på utveckling av tjänsteutbud och marknad, säger Lennart Andersson, styrelseordförande.

Bolagets regionorganisation, Stockholm och Öresund, kvarstår och Jahn Wahlbäck är oförändrat chef för Fasticon AB:s Stockholmsregion.
– Roger har på ett framgångsrikt sätt etablerat och byggt upp verksamheten i Öresundsregionen och har visat ett ledarskap som passar bolaget i den utvecklingsfas vi befinner oss, säger Lennart Andersson.

– Det känns verkligt spännande att få uppgiften att gå i mål med de åtgärder vårt utvecklingsarbete nu stakat ut, säger Roger Bengtsson om sin nya roll i Fasticon AB.

Ledningsförändringen berör inte Fasticon Kompetens AB med Jonas Gustavsson som VD.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige