Image

Han tar över efter Bengtsson

Karriär Fasticon har utsett Per Nilsson till regionchef i Öresund. Han tar över rollen efter Roger Bengtsson som nyligen utsågs till vd för företaget.
Publicerad den 14 Oktober 2011
Per Nilsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Per Nilsson. Bild: Fasticon.

Per Nilsson har arbetat på Fasticons kontor i Malmö sedan hösten 2009, och har tidigare haft rollen som seniorkonsult.

- Det känns väldigt tryggt att lämna över regionchefsrollen till Per, jag är övertygad om att han kommer att ta regionen till nya framgångar, säger Fasticons vd Roger Bengtsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige