Image

Han blir ny vd för Redito

Bolag Jan Björk, som grundade Redito tillsammans med Patrik Hegbart, lämnar över vd-posten till Marc von Melen och fortsätter nu sitt arbete i bolaget som arbetande styrelseordförande med fokus på nya affärer.
Publicerad den 19 Juni 2017

Marc von Melen har jobbat i Redito sedan 2014, bland annat som vd för ett av bolagets portföljbolag Serena. I samband med vd-bytet utses Emil Natanaelsson till chef för asset management Sverige och Pia Lindborg till chef för asset management Finland.

– Redito fortsätter att växa och Marc von Melen har haft en viktig roll i vår expansion under de senaste åren och är väl inarbetad i verksamheten. Det känns därför riktigt bra att lämna över rodret till Marc som vet vad som krävs för att lyckas i vår bransch, säger Jan Björk.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY