Image

Genova och Redito köper i Knivsta

Transaktioner Genova Property Group har tillsammans med Redito tecknat avtal om att köpa fastigheten Knivsta Gredelby 21:1 till ett underliggande fastighetsvärde om 44 miljoner kronor via ett gemensamägt bolag.
Publicerad den 29 Augusti 2017

Fastigheten ligger strategiskt belägen centralt i Knivsta med Knivsta kommunhus och tågstation som närmaste grannar. Den totala uthyrbara arean uppgår till cirka 3 700 kvadratmeter samt 11 000 kvadratmeter mark.

Större hyresgäster utgörs av Systembolaget, Postnord och Swedbank. Genova och Redito avser att fortsätta förvalta befintlig byggnad samtidigt som en detaljplaneprocess kommer inledas med syfte att möjliggöra bostadsutveckling på fastigheten. Tillträde är planerat till den 2 oktober 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY