Image

Hamburgerrestaurang öppnar i Utopia

Uthyrning Restaurangen Pure Fastfood öppnar den 12 september i Utopias Foodcourt i Umeå.
Publicerad den 23 Augusti 2016

Grundtanken med den nya restaurangen är att erbjuda vällagad snabbmat, gjord på färska råvaror. Förutom hamburgare kommer man även att erbjuda flera vegetariska/veganska rätter.

– Vi vill fortsätta att utveckla vår Foodcourt och vill kunna erbjuda något för alla. Pure Fastfood har ett väldigt intressant koncept som ligger helt rätt i tiden, med fokus på högkvalitativa råvaror och mat som lagas från grunden, säger Thomas Johansson, vd för Balticgruppen Fastighet som förvaltar Utopia Shopping.

– Hemligheten med god snabbmat är att det inte finns någon hemlighet. Det handlar om kunskap, kvalitet och en kärlek till råvarorna och det är precis det vi fokuserar på. Vi tillagar all mat i restaurangen, maler färsen och bakar brödet. Allt för att våra besökare ska få en matupplevelse de vill komma tillbaka till, säger Robin Kerttu, en av grundarna av Pure Fastfood.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige