Image
Popup Agencys ägarduo Rikard Lundberg och Peter Scherr.
Popup Agencys ägarduo Rikard Lundberg och Peter Scherr. Bild: Popup Agency

Gullringsbo in i Popup Agency

Bolag Gullringsbo, som bland annat äger Svenska Hus och är storägare i Novi Real Estate, går nu även in i Popup Agency.
Publicerad den 27 September 2019

Popup Agency är företaget som skapar levande miljöer i både stad och handelsplatser genom att fylla lediga lokaler med variation och nyheter. Hit vänder sig e-handelsbolag, säsongsbaserade koncept och varumärken som vill möta sin målgrupp utan att behöva ta på sig långa hyreskontrakt. Modellen hjälper samtidigt fastighetsägare och kommuner att nå nya aktörer.

– Det händer enormt mycket inom handeln. En plötslig förflyttning sker mellan den fysiska platsen och e-handeln, men sanningen är att de båda behövs. Hos oss står därför e- handelsbolagen just nu för den största delen av de popup-butiker vi förmedlar, säger Popup Agencys vd och grundare Rikard Lundberg.

Att Popup Agency tar extra fart under hösten 2019 möjliggörs med hjälp av nytt kapital från Gullringsbo Egendomar, som samtidigt blir ny delägare. Med det nya kapitalet ökar Popup Agency tillväxttakten över hela landet och planerar att öppna kontor i Oslo och Köpenhamn redan nästa år.

– Med stor erfarenhet inom fastighetsbranschen ser vi att det finns enorm potential i Popup Agencys affärsmodell. Det är oerhört spännande att vara med i utvecklingen nu när marknaden efterfrågar variation i form av nya varumärken och erbjudanden, säger Erika Hellman, vd på Gullringsbo Egendomar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige