Image
Greg Dingizian har sålt hela sitt innehav av B-aktier SLP.
Greg Dingizian har sålt hela sitt innehav av B-aktier SLP. Bild: SLP

Greg Dingizian har sålt hela sitt innehav av B-aktier SLP

Bolag SLP:s storägare och medgrundare Greg Dingizian har sålt samtliga av sina 15,9 miljoner B-aktier, motsvarande 7,7 procent av det totala antalet aktier i SLP, det framgår av ett pressmeddelande.
Publicerad den 20 September 2023

Aktierna såldes till ett begränsat antal nordiska och internationella institutionella investerare. Till vilken kurs aktierna såldes till anges däremot inte i pressmeddelandet, det rapporterar Nyhetsbyrån Direkt.

"Beslutet att sälja återspeglar inte en bristande tilltro till företagets strategi, utan är snarare ett personlig ekonomiskt beslut", heter det i pressmeddelandet. Greg Dingizian avser fortsätta som styrelsemedlem, framgår vidare.

Greg Dingizian äger fortsatt cirka 12,1 miljoner A-aktier i bolaget motsvarande 6 procent av aktierna i SLP, men inte längre några B-aktier. Det är enbart B-aktierna som är börsnoterade.

Den 14 september gick lock up-avtal ut för flera av SLP:s storägare vilket innebär att det är fritt fram för dem att sälja aktier i SLP. Tidigare under tisdagen rapporterade Nyhetsbyrån Direkt att bolagets fastighetschef Christian Berglund under måndagen sålt 105 000 A-aktier och 169 500 B-aktier i bolaget för totalt cirka 7,4 miljoner kronor.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige