Image
Green Storage har köpt en fastighet i Tyresö och öppnar en anläggning där nästa  år.
Green Storage har köpt en fastighet i Tyresö och öppnar en anläggning där nästa år. Bild: Green Storage.

Green Storage till Tyresö

Bolag Förrådsoperatören Green Storage har köpt en fastighet i Tyresö och öppnar under senare delen av nästa år.
Publicerad den 8 December 2020

Nyligen öppnade Green Storage ett selfstorage i Södertälje. Nu står det klart att förrådskedjan även förvärvat en fastighet i Tyresö för att bygga ytterligare en smart och helt digitaliserat ny förrådsenhet.

Det betyder att bolaget följer sin offensiva expansionsplan att öppna 25 selfstorage-enheter i Stockholmsregionen på fem år.
– Efterfrågan är väldigt stor. Därför är vi glada över förvärvet och att snart erbjuda Tyresö en enkel, prisvärd och modern anläggning, säger Green Storages vd Stefan Nilsson.

Green Storage är ensamma i Europa om tekniklösningen som innebär att kunden använder sin mobil som "digital nyckel". Det betyder att hela kundresan, från bokning till förråd, är helt och hållet digitaliserad.

– Tack vare att allt är digitaliserat är det också marknadens mest hållbara alternativ. Dessutom uppmanar vår verksamhet till att vi inte slänger våra prylar utan att vi förvarar, sparar och återanvänder, säger Mats Steijner, operations manager på Green Storage.

Fastigheten i Tyresö blir alltså en helt nyproducerad selfstorage-komplex och planerad öppning under senare delen av nästa år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige