Image
Grandab Fastigheter köper i Göteborg.
Grandab Fastigheter köper i Göteborg. Bild: Grandab Fastigheter

Grandab Fastigheter köper i Göteborg

Transaktioner Grandab Fastigheter köper 3 400 kvadratmeter kontor och lätt industri i Göteborg.
Publicerad den 2 April 2019

Grandab Fastigheter har förvärvat fastigheten Krokslätt 34:18, Göteborg med adress Ebbe Lieberathsgatan 28-30/Katrinedalsgatan 2. Fastigheten innehåller kontor och lätt industri och har en uthyrningsbar yta om cirka 3 400 kvadratmeter. Den största hyresgästen är Kinnarps. Affären har skett som bolagstransaktion och fastigheten har tillträtts 29 mars.
– Fastigheten är belägen i Göteborgs södra centrum utmed Mölndalsvägen. Närområdet är expansivt och har i närtid utvecklats med både bostadsbebyggelse och lokaler till en attraktiv blandstad. Flera projekt planeras och fastigheten ligger mitt i pågående och planerad utveckling som innebär nya moderna stadskvarter nära skolor, service, mycket god kollektivtrafik och med kort avstånd till både Göteborg och Mölndals innerstad, säger Mikael Hasselberg, ordförande i Grandab Fastigheter.

Säljarens rådgivare i affären var Catella och Werks och köparen företräddes av Advokatfirman Allié.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Advokatfirman Allié på Branschguiden

-En allierad rådgivare

Allié är en advokatbyrå med specialisering på fastighetsrelaterad juridik – allt från förvärv, exploatering, entreprenad, hyra och arrende till överlåtelse. Vi levererar juridisk och kommersiell spetskompetens i en strävan att tillgodose fastighetsbranschens behov av en modern juridisk rådgivare.

Allié består av advokater med ett genuint intresse för fastigheter, juridik och problemlösning. Vår bakgrund av arbete med fastighetsrelaterade frågor vid större advokatbyråer, fastighetsbolag och domstol gör att vi gemensamt kan erbjuda spetskompete...

Läs mer om Advokatfirman Allié på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige