Image
Götenehus bygger i Höör.
Götenehus bygger i Höör. Bild: Götenehus

Götenehus bygger radhus i Höör

Bygg/Arkitektur I Sätofta, Höörs kommun, uppför Götenehus Brf Sätofta Hage med 28 bostadsrätter i två olika radhusutföranden om 80 och 106 kvadratmeter. Försäljningen är redan igång i samarbete med Fastighetsbyrån.
Publicerad den 16 Juni 2021

Radhusen ligger placerade runt den lugna innergatan med 1-planshusen på den västra sidan och 1,5-planshusen på den östra sidan mot det vidsträckta haglandskapet.
– Sätofta Hage är en riktig familjeidyll. Här är så lugnt och vackert, just ett sådant område man vill att sina barn ska växa upp i, säger Sofia Danås, projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Försäljning pågår i samarbete med Fastighetsbyrån i Höör. Spaden i backen planeras preliminärt till december i år och inflyttning av första etappen i maj 2023.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser Trianon på Signatur Fastigheter framöver: "Vi har två val…"

Bolag För Fastighetssverige berättar Olof Andersson, vd på Trianon, om vägen till tronen i Signatur Fastigheter – och planerna framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY