Image
Gladsheim anställer Per Grundström som finansdirektör.
Gladsheim anställer Per Grundström som finansdirektör. Bild: Gladsheim

Gladsheim anställer Per Grundström som finansdirektör

Karriär Gladsheim Fastigheter har anställt Per Grundström som ny finansdirektör. Per kommer att tillträda sin tjänst i augusti med fokus på finansiering, transaktioner, affärsutveckling och finansiell uppföljning.
Publicerad den 17 Juni 2021

Per har en gedigen erfarenhet inom fastigheter, finansiering och corporate finance och kommer närmast från fastighetsbolaget Hembla, där han har arbetat med finansiering, transaktioner, finansiell rapportering och affärsutveckling. Han har även tidigare arbetat inom corporate finance.
– Sedan starten för två år sedan har Gladsheim vuxit till ett bestånd överstigande en miljard och vi kommer att växa snabbt framöver. Jag har tidigare samarbetat med Per under hans tid inom corporate finance. Pers kunskaper och erfarenheter från Hemblas tillväxtresa som noterat bolag med en internationell ägarbild kommer att vara värdefulla för Gladsheim framöver, säger David Dahlgren, vd Gladsheim Fastigheter.
– Jag har med stort intresse följt Gladsheims tillväxtresa från sidlinjen och ser nu fram mot att få bidra till fortsatta framgångar. Gladsheim har imponerat genom att på kort tid etablera en plattform redo för större skala och jag är övertygad om att mina erfarenheter kan stärka Gladsheim i dess väg framåt, säger Per Grundström.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige