Image

FU anställer marknadsförare

Karriär Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd har anställt Memo Hussein som projektledare för kommunikation och marknadsföring.
Publicerad den 5 November 2012
Memo Hussein. Bild: FU Bild: FU
Memo Hussein. Bild: FU

Hussein kommer närmast från Botkyrkabyggen där han arbetade som marknadskoordinator.

För att möta de kommande pensionsavgångarna måste branschens synliggöras mot ungdomar, och Memo Hussein har anställts som projektledare fram till sommaren 2013 med fokus på gymnasieskolan och VF-programmet.

Memo Hussein kommer att arbeta med kommunikation och marknadsföring mot elever som går årskurs 8-9 och som står inför gymnasievalet. Han kommer även att jobba mot gymnasieelever som idag går VF-programmet årskurs 1 och elever som går inriktningen fastighet årskurs 2.

- Mitt jobb kommer att handla om att skapa ett stabilt nätverk mellan fastighetsbolagen och skolorna i Sverige. Vi måste jobba mot de elever som står inför gymnasievalet och visa på att fastighetsbranschen är ett alternativ, säger Memo Hussein.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige