Image

Forsen sköter projektledningen av ny butik i Uppsala

Bygg/Arkitektur Forsen har fått uppdraget av Capman Real Estate att projektleda bygget av Akademibokhandelns nya butik på Stortorget i Uppsala.
Publicerad den 12 September 2016

Akademibokhandeln har i dag fyra butiker i Uppsala. Den nya butiken kommer att ligga centralt i Swedbanks gamla lokaler och ersätter butiken i Forumgallerian.

Den nya butiken planeras öppna våren 2017, samtidigt som butiken i Forumgallerian stänger.

– Enligt Per Tängerstad, partner på Capman Real Estate, ”tar sig Akademibokhandeln an utmaningen att bygga framtidens bokhandel”, så vi är oerhört glada över att de valde oss som projektledare med genomförandeformen CM, Construction Management, säger Robert Ohlsson, affärsområdeschef i Uppsala.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY