Image
Maria Nilsson.
Maria Nilsson. Bild: Forsen

Forsen rekryterar från Pilotage

Karriär Maria Nilsson, senast regionchef för Pilotage Syd, tillträder sin nya roll som affärsenhetschef på Forsen i Malmö i dag.
Publicerad den 1 Oktober 2021

Maria Nilsson kommer närmast från Pilotage, där hon jobbat i tre år. Hon har en gedigen erfarenhet från branschen. Hon har jobbat både på beställar- och entreprenörssidan och som konsult. Maria började sin karriär på Skanska och har även jobbat många år på kommunala MKB.

– Maria är ett välkommet tillskott till Malmögänget. Vi har letat efter någon som drivs av utmaningar, har en bred branscherfarenhet och sunda ledaregenskaper säger Ulrika Hyll, regionchef Forsen.

– Projekten kommer och går, men Forsens starka värdegrund gjorde att jag valde att tacka ja till tjänsten, säger Maria Nilsson.
– Jag brinner för kulturen, värderingarna och ledarskapet och Forsen lever som man lär. Projekten förändras och du kan välja mellan dem i bästa fall, men att få personalen att trivas, det är nyckeln. Jag är oerhört laddad på att få komma igång.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige