Image

Flyttar från Angered till Lindholmen

Uthyrning Älvstranden Utveckling hyr ut 2 800 kvadratmeter till Volvohandelns Utvecklings AB, som flyttar från Angered till Lindholmen.
Publicerad den 28 Oktober 2011
Plåtverkstaden. Foto: Hans Wretling. Bild: Hans Wretling
Plåtverkstaden. Foto: Hans Wretling.

Uthyrningen har skett i samarbete med Lofast.
- Det är med stor glädje som vi i februari 2012 får ett nytt Volvobolag till en av våra mest karaktärsfyllda kontorslokaler, Plåtverkstaden på Lindholmen, säger Helen Sandberg, uthyrare på Älvstranden Utveckling.

Volvohandelns Utvecklings AB arbetar med att utveckla återförsäljarsystem och informationstjänster för fordonshandeln.

På Lindholmen sitter många andra företag som arbetar med IT-lösningar, vilket är en av anledningarna till att Volvobolaget nu väljer att flytta.
- Vi ser fram emot att sitta tillsammans med andra kreativa IT-företag på Lindholmen.

Närheten till så många företag ger oss möjligheter till framtida samarbete och utveckling, säger Elisabeth Lindell, projektledare på Volvohandelns Utvecklings AB.
- Den senaste tiden har vi upplevt en större efterfrågan på moderna kontorslokaler på Lindholmen och detta är den andra stora uthyrningen vi gjort i området på kort tid, säger Nils Åke Rydqvist på Lofast Lokal & Fastighetsutveckling som medverkat till flytten.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige