Image
Maria Wallin Fredholm, Maryrose David, Malin Thunborg och Kent Persson medverkar alla på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari.
Maria Wallin Fredholm, Maryrose David, Malin Thunborg och Kent Persson medverkar alla på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Analyserna som ger dig försprång 2022

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna.
Publicerad den 14 December 2021

På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping den 26 januari erbjuds en rad tunga analyser som ger dig full koll på läget:

* Makroanalys
Kina-oro, handelskonflikter, stigande långräntor – det händer i den makroekonomiska världen. Hur ser läget för dagen ut – hur påverkas den svenska ekonomin och i förlängningen den svenska fastighetsmarknaden?
Talare här är Maria Wallin Fredholm, makroanalytiker på Swedbank.

*Analys – den svenska fastighetsmarknaden
Logistik, bostäder och samhällsfastigheter har utvecklats väldigt positivt, medan köpcentrum och cityhandel har haft det tuffare i spåren av pandemin. Samtidigt ifrågasätts kontoren av omställningen till ett mer flexibelt arbetsliv. Hur ser trenderna framåt ut?
Talare här är Maryrose David, analyschef på Savills Sverige.

*Analys – det politiska läget
Bostads- och fastighetsfrågorna brukar sällan spela avgörande roller i politiken, men i somras fick ju faktiskt frågan om fri hyressättning regeringen på fall. I september, ja då är det val. Heimstadens Kent Persson tillhör - med sin bakgrund som partisekreterare under Reinfeldt - de i branschen som bäst kan orientera sig i politikens snårskogar. Här ger han sin analys av det politiska läget: Vad händer med kreditrestriktioner, ränteavdrag, investeringsstöd och så vidare?
Talare här är Kent Persson, samhällspolitisk chef på Heimstaden.

*Analys – läget i regionen
Hur har Östergötlands återhämtning efter pandemin sett ut? Hur utvecklas tillväxten, arbetslösheten och andra viktiga nyckeltal?
Vilka är möjligheterna och de stora utmaningarna framåt?
Talare här är Malin Thunborg, enhetschef för enheten för tillväxt på Region Östergötland.

Det är på Branschens mötesplats i Östergötland du träffar branschkollegorna och kickstartar fastighetsåret 2022!
Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod).

Under dagen bjudes det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är välkända och professionella Anna Bellman och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Enligt bestämmelserna som infördes 1 december är det här evenemanget inte tillgängligt för personer som inte är vaccinerade mot Covid-19. I nuläget behöver du kunna visa upp ett giltigt vaccinpass för tillträde till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige