Image
Erik Adolfsson, Niklas Borg, Olle Vikmång, Lars Svensson, P-O Skoog och Karin Milles medverkar i en serie samtal om nuläge och framtid på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari i Värmekyrkan i Norrköping.
Erik Adolfsson, Niklas Borg, Olle Vikmång, Lars Svensson, P-O Skoog och Karin Milles medverkar i en serie samtal om nuläge och framtid på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Politiker och bransch i samtal om nuläge och framtid

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna. Under ett gediget samtalspass kommer stadsarkitekterna, de ledande politikerna och konsulterna att ge sin bild av nuläget och framtiden.
Publicerad den 20 December 2021

Passet före lunch ägnas åt samtal om fastighetsbranschen och stads- och samhällsutveckling. Hur är läget idag och hur ser det ut framåt?

Konsulterna
Hur utvecklas de lokala fastighetsmarknaderna i Östergötland? Hur ser trenderna ut och vad har vi att vänta oss framöver?
Talare här är: Lars Svensson, senior advisor på Svefa och P-O Skoog, partner och rådgivare på Zelvio.

Stadsarkitekterna
Hur ser Linköpings och Norrköpings stadsarkitekter på städerna på sikt? Hur vill de att städerna ska utvecklas och vilka är de viktigaste budskapen till fastighetsägarna?
Talare här är Erik Adolfsson, stadsarkitekt i Linköping och Karin Milles, stadsarkitekt i Norrköping.

KSO:erna
Med åtta månader kvar till nästa val; hur vill kommunstyrelsens ordförande i Linköping och Norrköping utveckla sina städer?
Vilka är de viktigaste utmaningarna och möjligheterna? Talare här är Niklas Borg, kommunstyrelsens ordförande (M) i Linköping och Olle Vikmång, kommunstyrelsens ordförande (S) i Norrköping.

Det är på Branschens mötesplats i Östergötland du träffar branschkollegorna och kickstartar fastighetsåret 2022!
Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod).

Under dagen bjudes det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är välkända och professionella Anna Bellman och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Enligt bestämmelserna som infördes 1 december är det här evenemanget inte tillgängligt för personer som inte är vaccinerade mot Covid-19. I nuläget behöver du kunna visa upp ett giltigt vaccinpass för tillträde till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige