Image
Johan Karlsson, vd på Slättö förvaltning, berättar för Fastighetssverige om sin syn på transaktionsmarknaden och planerna för bolaget framåt.

Slättö-toppen: Därför är fonder och institutioner i förarsätet

Bolag Fastighetssverige träffar Johan Karlsson, Slättö förvaltnings vd och grundare, som berättar om varför bolaget haft tur, hur han tror att transaktionsmarknaden kommer se ut 2024 och de interna diskussionerna kring Estea-portföljen.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Idag stänger anmälan till klassiska Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som hålls i Värmekyrkan på onsdag den 24 januari. Säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Anmälan stänger i dag – här är talarna och programmet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Nästa onsdag, den 24 januari, är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Anmälan stänger i dag fredag – säkra din plats nu.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Anki Nilsson, Kristina Edlund, Louis Felldin, Maria Sayeler, Sophia Jarl och Stefan Eriksson utgör visionspanelen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland nästa onsdag i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping. Anmälan stänger nu på fredag så säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Nyckelpersonerna om visionerna för regionen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Nästa onsdag, den 24 januari, är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Under dagen får du bland annat lyssna till några av Norrköpings och Linköpings nyckelpersoner i ett samtal om hur visionerna för regionen ser ut. Anmälan stänger i övermorgon fredag – säkra din plats nu.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Christian Claesson, Fredrik Edlund och Per Gawelin diskuterar investeringsläget i Östergötland i Värmekyrkan den 24 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Storbolagen om köpläge och marknadsutsikter

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Under dagen får du bland annat lyssna till tre företrädare från några av regionens största ägare i ett samtal om vart man gör de bästa investeringarna 2024.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Jessica Löfström.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Arbetslivskriminalitet – så här skyddar du din verksamhet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Under dagen får du bland annat lyssna till Jessica Löfström i en föreläsning om arbetslivskriminalitet och vad du behöver göra för att skydda din verksamhet.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Lisa Anger föreläser om AI och hur tekniken kan revolutionera samhällsbyggnadssektorn och vad du som aktör i branschen behöver tänka på. Möt henne på Branschens mötesplats i Östergötland den 24 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: AI förändrar hela spelplanen för bygg- och fastighetsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. I en av programpunkterna får vi en ordentlig inblick i det senaste kring AI och hur tekniken kan komma att revolutionera hela samhällsbyggnadssektorn.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Du möter Johan Karlsson, vd för Slättö, i en exklusiv intervju på klassiska Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 24 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Johan Karlsson – från fastighetsskötare till fastighetsstjärna

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. I en av programpunkterna får vi en exklusiv intervju med fastighetsprofilen och Norrköpingssonen Johan Karlsson, som bland annat byggt upp Slättö Förvaltning.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Alexandra Stråberg, Ingemar Rindstig och Ulrika Lindmark står för en trio tunga analyser på Branschens mötesplats i Östergötland den 24 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Branschens bästa analyser – för kloka beslut i en snårig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Dagen inleds med en serie tunga analyser för att ge dig de bästa verktygen för kloka affärsbeslut framöver. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Här i Värmekyrkan möts branschen i Östergötland och startar igång fastighetsåret 2024, den 24 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Kickstarta fastighetsåret 2024 med kollegorna – boka in 24 januari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för samhällsbyggnadssektorn i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Östergötland stänger i dag! Dagen arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping nästa torsdag den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: På torsdag är det dags – anmälan stänger i dag

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om knappt en vecka, nästa torsdag den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder på mängder av analys, inspiration och nätverkande. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Missa inte intervjun med Heimstadens regionchef Niklas Jensen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping nästa torsdag den 2 februari. Anmälan stänger i morgon fredag!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Intervju med stadens nya storspelare

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om exakt en vecka, nästa torsdag den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på en intressant intervju med Niklas Jensen, regionchef för Linköpings nya storbolag, Heimstaden. Säkra din plats i dag – anmälan stänger imorgon fredag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Christian Claesson och Per Gawelin.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Regionens storbolag om investeringsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om knappt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett intressant samtal mellan företrädare för två av regionens största spelare; Lundbergs och Castellum. Säkra din plats i dag – anmälan stänger på fredag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Anna Graaf och Tove Greve håller varsitt föredrag på tema hållbarhet på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping om knappt två veckor, den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fokus på hållbarhet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om knappt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett par initierade föredrag om hållbarhet ur olika perspektiv. Säkra din plats i dag – anmälan stänger på fredag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fokus på digitalisering och 5G:s intåg

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om drygt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett initierat föredrag om digitalisering och 5G:s intåg i våra fastigheter. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Dan T Sehlberg blir blir intervjuad på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Dan T Sehlberg – författare och fastighetsentreprenör

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om drygt tre veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Under den fullspäckade dagen får du bland annat möta fastighetsentreprenören och författaren Dan T Sehlberg. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Christina Nyman, Louise Felldin och Maryrose David.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland – analyserna för full koll på 2023

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om cirka en månad, den 2 februari, är det dags för 2023 års mötesplats – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen inleds med tunga analyser för full koll på läget och hur du ska agera 2023. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Januari
Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Kickstarta fastighetsåret 2023 med kollegorna – boka in 2 februari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 2 februari är det dags för 2023 års mötesplats – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Christian Claesson, Simon Helmér, Niclas Söör, Emil Colldin och Fredrik Larsson diskuterar framtidens kontor, mötesplats och stad på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Norrköping den 26 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Stort panelsamtal om framtidens stadskärna, mötesplats och kontor

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna. En stor panel med välkända och kunniga branschpersoner kommer under dagen att diskutera hur framtidens stadskärna, mötesplats och kontor kommer se ut.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Erik Adolfsson, Niklas Borg, Olle Vikmång, Lars Svensson, P-O Skoog och Karin Milles medverkar i en serie samtal om nuläge och framtid på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Politiker och bransch i samtal om nuläge och framtid

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna. Under ett gediget samtalspass kommer stadsarkitekterna, de ledande politikerna och konsulterna att ge sin bild av nuläget och framtiden.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Maria Wallin Fredholm, Maryrose David, Malin Thunborg och Kent Persson medverkar alla på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Analyserna som ger dig försprång 2022

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna.