Image
Christina Nyman, Louise Felldin och Maryrose David.
Christina Nyman, Louise Felldin och Maryrose David.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland – analyserna för full koll på 2023

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om cirka en månad, den 2 februari, är det dags för 2023 års mötesplats – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen inleds med tunga analyser för full koll på läget och hur du ska agera 2023. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 3 Januari 2023

Den första programpunkten är Det makroekonomiska läget:
Lågkonjunktur, inflation, krig i Ukraina och effekter av de senaste årens pandemi. Hur ser det makroekonomiska läget ut? Hur mår världen i dag och vilka möjliga ljusningar finns i horisonten? Talare är Christina Nyman, chefsekonom på Handelsbanken.

Därefter följer: Analys – fastighetsmarknaden i dag:
Hur är läget på den svenska och den regionala fastighetsmarknaden – och vilka är de centrala trenderna? Hur är investerarintresset för de olika segmenten och vilka är de mest intressanta nyckeltalen? Och framför allt – vad har vi att vänta oss framöver nu när räntorna har gått upp? Vilka utmaningar väntar investerare framöver? Svar på frågorna levereras av Maryrose David, analyschef på Savills.

Och så avslutas blocket med punkten: Näringslivsläget för dagen:
Linköping gör en rejäl klättring uppåt med 20 placeringar på listan över kommunerna med Sveriges bästa näringslivsklimat. Vilket är receptet bakom framgångarna och hur påverkar omvärldens ekonomiska utmaningar för att öka attraktiviteten för städerna och ytterligare bättra på företagsklimatet framåt? Talare här är Louise Felldin, näringslivsdirektör i Linköping.

Det är på Konsert & Kongress i Linköping du skaffar dig ett försprång in i fastighetsåret 2023 – säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod).

Under dagen bjudes det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är den omtyckta och professionella moderatorn Åsa Lindell.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här

Partnerföretag är: H2M.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är branschens egen mötesplats i Östergötlandsregionen. Den arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige